Despre Noi

Viziunea catre care ne indreptam reprezinta un mediu care sa ofere oamenilor increderea de a fi deschisi, inspiratia spre dezvoltare  continua si curaj in abordarea unor obiective ambitioase. Punem o caramida in aceasta directie.

AdPro Team a fost infiintata in 2013  cu misiunea de a oferi solutii simple si eficiente pentru ca produsul sau ideea la care tii sa aiba parte de o expunere corecta, fie ca este vorba despre sisteme de expunere modulare sau printuri de mari dimensiuni la rezolutie inalta.

Valorile noastre:

  • dezvoltare continua
  • onestitate
  • atentie fata de clienti si colegi

Servicii

Serviciile oferite de compania noastra se impart in doua mari categorii:

Sistemele expozitionale sunt cea mai buna alegere pentru promovarea produselor sau serviciilor dvs., pretabile atat in cadrul expozitiilor si targurilor, cat si in showroom-uri. Fie ca este vorba despre Pop-Up Spider, Waveline, Pop-Up Desk sau Roll-Up, noi le putem produce pentru dvs. la cele mai inalte standarde de calitate.

Printurile indoor se realizeaza pe diferite materiale (autocolant, hartie, film, backlit, block-out banner, PVC), la dimensiuni de pana la 1.6m latime. Utilajele noastre ne ajuta, de asemenea, sa realizam cutting-uri detaliate (autocolant).

Raspuns rapid

Asistenta machetare

Servicii livrare

Montaj la cerere

Vino in echipa ADPRO

Clientii Nostri

DETALII CONTACT

Str. Sg Constantin Apostol, nr 8-10, Bucuresti
Luni – Vineri: 8.30 – 17.00
Sambata, Duminica: Inchis